Tuesday , 11 December 2018

Home » Naţional » Un bărbat din Argeş, a mers la Poliţie să dea o declaraţie şi a aflat că de fapt a murit în Cluj în anul 2008!

Un bărbat din Argeş, a mers la Poliţie să dea o declaraţie şi a aflat că de fapt a murit în Cluj în anul 2008!

A vrut să dea o declaraţie la poliţie, însă a aflat că este… mort din 2008. Bărbatul din imagine se chinuie de trei ani să demonstreze ca nu e mort si doreşte să obţină din nou acte de identitate.

10561677_10153457203347266_3683448916638710015_n-1024x1024Numele bărbatului este Cristian Roman şi s-a născut în 1978 în Vaslui. A crescut la orfelinat pentru că mama lui l-a abandonat. Când a plecat din orfelinat, acesta a avut diferite locuri de muncă prin întreaga ţară, stabilindu-se, într-un final în judeţul Argeş. Bărbatul declară că a avut acte, însă nu mai ştie cum le-a pierdut.

Vestea că a murit într-un accident de tren a primit-o când a trebuit să dea declaraţia de martor al unui accident rutier în anul 2008. Bărbatul nu a reuşit nici după trei ani să le demonstreze acestora că este viu şi sănătos şi să primească, în schimb, un act de identitate.

„Am fost verificat de poliţie şi figuram ca fiind decedat. De la poliţia Argeş mi s-au luat amprente şi mi s-a spus că sunt decedat la Cluj”, a povestit Cristian Roman.

În localitatea sa natală există un certificat de deces pe numele său, însă cei de acolo nu i-au putut explica ce ar trebui să facă pentru a ieşi din această situaţie.

Această situaţie se poate explica prin faptul că buletinul pierdul al lui Cristian Roman a ajuns în posesia altui bărbat care, într-adevăr, a murit într-un accident de tren. Dovada erorii trebuie însă să fie pronunţată de un procuror şi abia apoi Cristian Roman va putea căpăta un nou act de identitate informeaza gandul.info

Un bărbat din Argeş, a mers la Poliţie să dea o declaraţie şi a aflat că de fapt a murit în Cluj în anul 2008! Reviewed by on . A vrut să dea o declaraţie la poliţie, însă a aflat că este... mort din 2008. Bărbatul din imagine se chinuie de trei ani să demonstreze ca nu e mort si doreşte A vrut să dea o declaraţie la poliţie, însă a aflat că este... mort din 2008. Bărbatul din imagine se chinuie de trei ani să demonstreze ca nu e mort si doreşte Rating:
scroll to top