Saturday , 19 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » Un bărbat din Dej este reținut pentru 24 de ore după ce a furat din casa unui pensionar 1.900 lei

Un bărbat din Dej este reținut pentru 24 de ore după ce a furat din casa unui pensionar 1.900 lei

catuseUn bărbat în vârstă de 44 de ani, din Dej, județul Cluj, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști pentru tâlhărie. Acesta a dat buzna, marți, în locuința din Dej a unui pensionar de 78 de ani care se afla acasă și avea un alt bărbat musafir.

Bărbatul aflat în vizită a încercat să îl oprească pe intrusul care a furat 1.900 de lei din casa pensionarului, dar a primit un pumn în față. Agresorul a fost identificat și reținut de polițiști.

Banii pe care îi furase au fost returnați pensionarului. Agresorul va fi prezentat în cursul zilei de miercuri instanţei cu propunere de arestare preventivă. sursa stire: voceatransilvaniei.ro

Un bărbat din Dej este reținut pentru 24 de ore după ce a furat din casa unui pensionar 1.900 lei Reviewed by on . Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Dej, județul Cluj, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști pentru tâlhărie. Acesta a dat buzna, marți, în locuința di Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Dej, județul Cluj, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști pentru tâlhărie. Acesta a dat buzna, marți, în locuința di Rating:
scroll to top