Wednesday , 16 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » Un barbat sa aruncat de la etajul 5 dintr-un spital din Cluj

Un barbat sa aruncat de la etajul 5 dintr-un spital din Cluj

politia clujUn bărbat s-a aruncat de la etajul 5 al Spitalului municipal Dej, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 2.00.

Barbatul s-a aruncat de la geamul unui salon al sectiei de Terapie Intensiva. Medicii de gardă s-au alertat din cauza zgmotului produs și au intervenit.

Manevrele de resuscitare a victimei au durat 40 de minute, dar fără niciun rezultat.

Criminaliștii au preluat ancheta pentru a se stabili ce s-a întâmplat, scrie dejeanul.ro.

Pacientul care s-a sinucis este un bărbat de 67 de ani, care tocmai fusese transferat de la secția de pneumologie.

”Poliția a fost sesizată la ora 02.12 despre incident. În curtea Spitalului a fost găsit un bărbat decedat, în urma căderii de la etajul 5. Acesta a fost transferat în cursul zilei de vineri de la secția de pneumologie la API, refuzând să i se pună tuburi de oxigen”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ CLuj.

Potrivit polițiștilor, una dintre asistente a încercat să îl oprească însă a ajuns prea târziu.

Un barbat sa aruncat de la etajul 5 dintr-un spital din Cluj Reviewed by on . Un bărbat s-a aruncat de la etajul 5 al Spitalului municipal Dej, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 2.00. Barbatul s-a aruncat de la geamul unui Un bărbat s-a aruncat de la etajul 5 al Spitalului municipal Dej, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 2.00. Barbatul s-a aruncat de la geamul unui Rating:
scroll to top