Un clujean cere demisia directorului CTP:”Mi se pare inacceptabil ca nici acum programul de ticketing sa nu functioneze”

Un clujean revoltat de faptul ca sistemul de ticketing nu functioneaza de la mai bine de an de la implementarea in mijloacele de transport, cere Primariei Cluj-Napoca sa ia atitudine si sa il demita pe actualul director al CTP Cluj.

Pe binecunoscutul site domnuleprimar.ro cetateanul a sesizat Primaria cu privire la faptul ca circuland cu unul dintre autobuzele CTP, acesta nu a reusit sa isi valideze cardul de calatorie pe motiv ca in autobuz nu existau sisteme de validare a cardurilor ci doar compostoare clasice.

Cetateanul indignat de situatie s-a urcat intr-un alt autobuz care era dotat cu sisteme moderne de validare a cardurilor, dar din nefericire nici aici nu a avut noroc deoarece acestea nu functionau.

As dori sa cereti demiterea directorului de la CTP Cluj. Mi se pare inacceptabil ca nici acum programul de ticketing sa nu functioneze. In aceasta dimineata am urcat pe Observatorului in autobusul 46B de la 9:25 (nr 1723 – daca am retinut bine). In tot autobusul nu am gasit un validator de bilete de tip nou, doar capsatoare. Avand doar un card de calatorie nenominal, nu am putut valida biletul si am coborat la prima statie.
De acolo am luat urmatorul autobus, un 35 (nr 684 cred), unde la incercarea de validare am primit mesajul “Momentan nu se pot face validari”. Deja proiectul are ani de intarzieri, si tot nu functioneaza. In orice companie privata cu standarde de performanta acest individ care conduce CTP de mai bine de 20 de ani, ar fi zburat. As dori sa stiu de ce primaria tolereaza astfel de incapabili la conducerea unor institutii prioritare pentru clujeni si de ce acesti indivizi sunt mai importanti decat cei 300.000 de clujeni care platesc taxe si incearca sa traiasca in Cluj.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.