Sunday , 18 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » Un hacker de 22 de ani din Cluj a fost trimis la 3 ani si 8 luni de inchisoare la penitenciarul Gherla

Un hacker de 22 de ani din Cluj a fost trimis la 3 ani si 8 luni de inchisoare la penitenciarul Gherla

Un tânăr de 22 de ani din Cluj-Napoca, condamnat la 3 ani şi 8 luni de închisoare, a fost prins de polişti. Tânărul a fost încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Gherla unde îşi va ispăşi pedeapsa scrie Citynews

Foto: TheGuardian

Foto: TheGuardian

Poliţiştii de la Serviciul de Investigații Criminale l-au depistat pe bărbat joi dimineaţa în Cluj-Napoca. Pe numele lui există un madat de executare a pedepsei emis de Tribunalul Cluj.

Tânărul a fost condamnat la 3 ani şi 8 luni de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, acces ilegal la un sistem informatic și efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Gherla.

Un hacker de 22 de ani din Cluj a fost trimis la 3 ani si 8 luni de inchisoare la penitenciarul Gherla Reviewed by on . Un tânăr de 22 de ani din Cluj-Napoca, condamnat la 3 ani şi 8 luni de închisoare, a fost prins de polişti. Tânărul a fost încarcerat la Penitenciarul de Maximă Un tânăr de 22 de ani din Cluj-Napoca, condamnat la 3 ani şi 8 luni de închisoare, a fost prins de polişti. Tânărul a fost încarcerat la Penitenciarul de Maximă Rating:
scroll to top