Saturday , 19 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » Un nou parking pentru clujeni, planificat in 2016!

Un nou parking pentru clujeni, planificat in 2016!

 

În proiectul de buget local pentru 2016 sunt prevăzuţi 15,5 milioane lei pentru construirea parkingului Hasdeu, de pe strada Păstorului

Ramp_HDR3_WPReprezentanţii universităţii au recunoscut că proiectul construirii parkingului este într-un stadiu incipient. “În octombrie, a avut loc o întâlnire la Primărie, s-au discutat câteva chestiuni juridice legate de protocol. Noi am realizat documentaţia şi din punctul nostru de vedere, prevederile protocolului sunt îndeplinite. Proiectul este într-o etapă incipientă”, au precizat reprezentanţii Direcţiei de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul UBB. În proiectul de buget pe anul acesta sunt prevăzuţi 15,5 milioane lei pentru parkingul Hasdeu. Rămâne de văzut dacă anul acesta proiectul va depăşi etapa schimbului de documente între Primărie şi UBB.

Pe parcursul ultimilor doi ani, consilierul local Ioan Bîldea a cerut explicaţii de mai multe ori primarului Emil Boc cu privire la construirea acestui parking. Deşi, primarul afirma de fiecare dată că este vorba de “un proiect facil, având în vedere condiţiile din sit”, situaţia din prezent arată exact contrariul din moment ce încă se lucrează la protocol. Municipalitatea a acordat în 2013 proiectul tehnic, Planul Urbanistic de Detaliu, studiul de fezabilitate, proiectul pentru autorizaţia de construire, detaliile tehnice de execuție și caietul de sarcini firmei Avensa Consulting cu care nu s-a mai înțeles și de care s-a despărțit prin rezilierea contractului.

În vara lui 2014, contractul a fost relicitat și acordat firmei Plot Plan. Parkingul va avea 300 de locuri disponibile, cel mai probabil disponibile sub formă de abonament anual sau lunar, la acelaşi tarif ca în cazul parkingurilor de cartier.

 

Sursa: Monitorulcj

Un nou parking pentru clujeni, planificat in 2016! Reviewed by on .   În proiectul de buget local pentru 2016 sunt prevăzuţi 15,5 milioane lei pentru construirea parkingului Hasdeu, de pe strada Păstorului Reprezentanţii un   În proiectul de buget local pentru 2016 sunt prevăzuţi 15,5 milioane lei pentru construirea parkingului Hasdeu, de pe strada Păstorului Reprezentanţii un Rating:
scroll to top