UN NOU TÂRG DE NUNȚI VINE ÎN ÎNTÂMPINAREA VIITORILOR MIRI

afis TransilvaniWeddingFair_2016Sala Polivalentă Cluj va fi locația unde se va desfășura
TRANSILVANIA WEDDING FAIR

Agenția Publisys, organizatorul celor 3 ediții de Polus Wedding Days, va organiza în perioada 22-24 ianuraie 2016, la Sala Polivalentă din Cluj, prima ediție a evenimentului TRANSILVANIA WEDDING FAIR, un târg de nunți de mare anvergura, dedicat viitorilor miri, din Transilvania.
Intenția organizării unui astfel de târg s-a născut din dorința de a reuni sub aceeași cupolă, pe o suprafață generoasă și într-un cadru frumos amenajat, un număr mare de profesioniști din industria organizării de nunţi şi evenimente festive, care să vină în întampinarea viitorilor miri prin oferirea de produse și servicii necesare organizării unei nunți de vis.
În cadrul TRANSILVANIA WEDDING FAIRparticipanții vor avea posibilitatea de a trece prin toate etapele parcurse în organizarea nunții de vis și vor putea găsi tot ce au nevoie pentru o nuntă reușită, începând de la ținute festive, rochii de mireasă, bijuterii, invitații de nuntă, aranjamente florale, servicii foto-video, cofetării, închirieri limuzine, trupe, DJ, ansambluri folclorice, etc, plus numeroase surprize pregatite de organizatori.
TRANSILVANIA WEDDING FAIR 2016 își propune să devină o expoziție de referință în domeniul organizării de nunți la nivel local și regional.
Mai multe informații gasiți pe site-ul evenimentului www.transilvaniaweddingfair.ro sau pe pagina de facebook.com/transilvaniaweddingfair.ro

Parteneri media: Kiss Fm, Igenn Tessek, Zile si Nopti, nuntidebasm.ro, weddingbox.ro, viitoaremireasa.ro, totuldesprerochii.ro, totulpentrumiri.ro, casanuntilor.ro, nunta-cluj.ro, spuneda.ro, ziardecluj.ro, voceatransilvaniei.ro, eclujeanul.ro, deCluj.ro, clujmedia.ro, clujmanifest.ro, oradecluj.ro, clujazi.ro, bzc.ro, orasulcluj.ro, cluj.com, clujuldebuzunar.ro, clujlife.ro, bunadimineata.ro, Punctul.ro.

Agenţia de publicitate Publisys – este o agenţie full-service, cu o experiență de peste 20 de ani înorganizarea de evenimente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.