Tuesday , 20 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » Un protest original din partea fanilor Universitatii Cluj: Fara “U” nu are sens

Un protest original din partea fanilor Universitatii Cluj: Fara “U” nu are sens

u cluj napoca
Mesajul e simplu si puternic: fara “U”, Clujul devine pustiu si fara sens. Extragand vocala din inima orasului, Clujul se transforma intr-o insiruire de consoane deranjante ochiului si sufletului scrie NumaiU.

Peluza Sepcile Rosii a incercat un exercitiu al mintii, oferind o proiectie concreta al haosului generat de o eventuala disparitie a simbolului “U”. Indicatoarele de la intrarile in Cluj au pierdut noaptea trecuta litera “U” din numele orasului, iar atasat a fost instalat sloganul mitingului de maine, “Daca n-ar fi U…” A rezultat exact ceea ce s-ar putea intampla daca pierdem “U”: am avea un Cluj lipsit de sens!

Priviti, constientizati pericolul si haideti maine in centru! Doar noi mai putem pastra simbolul “U” in Cluj.

Un protest original din partea fanilor Universitatii Cluj: Fara “U” nu are sens Reviewed by on . Mesajul e simplu si puternic: fara “U”, Clujul devine pustiu si fara sens. Extragand vocala din inima orasului, Clujul se transforma intr-o insiruire de consoan Mesajul e simplu si puternic: fara “U”, Clujul devine pustiu si fara sens. Extragand vocala din inima orasului, Clujul se transforma intr-o insiruire de consoan Rating:
scroll to top