Saturday , 19 January 2019

Home » Divertisment / Umor » Un Rapper si-a taiat penisul si a incercat sa se sinucida

Un Rapper si-a taiat penisul si a incercat sa se sinucida

wu tangUn rapper care a cântat cu băieţii de la Wu Tang Clan, o cunoscută trupă hip-hop din Statele Unite, şi-a tăiat penisul după care s-a aruncat de la etajul doi, în încercarea de a se sinucide.

Andre Johnson, un rapper care a cântat într-o vreme cu artiştii de la cunsocuta trupă hip-hop Wu Tang Clan, a încercat să-şi pună capăt zilelor. Acesta şi-a tăiat penisul, după care s-a aruncat de la etajul doi al unei clădiri din Hollywood, Los Angeles.
Echipele de salvare au sosit la locul cu pricina în urma unui apel la numărul unic de urgenţă şi l-au gpsit pe artist întins mai mult mort decât viu pe caldarâm.

Sursa: Libertatea.ro

Un Rapper si-a taiat penisul si a incercat sa se sinucida Reviewed by on . Un rapper care a cântat cu băieţii de la Wu Tang Clan, o cunoscută trupă hip-hop din Statele Unite, şi-a tăiat penisul după care s-a aruncat de la etajul doi, î Un rapper care a cântat cu băieţii de la Wu Tang Clan, o cunoscută trupă hip-hop din Statele Unite, şi-a tăiat penisul după care s-a aruncat de la etajul doi, î Rating:
scroll to top