Sunday , 16 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » Un sofer a lovit o caruta cu miei ce urmau sa devina Drob

Un sofer a lovit o caruta cu miei ce urmau sa devina Drob

accident carutaUn șofer care circula de la Florești spre Huedin a lovit o căruță, care trasporta miei.

”Un conducător auto de 43 de ani care circula de la Florești spre Huedin nu a păstrat distanța regulamentară în mers, intrând în coliziune cu un atelaj hipo, pe raza localității Gilău.

În urma impactului conducătorul atelajului hipo a fost rănit ușor. De atelajul a fost distrus și calul rănit”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci.

Căruțașul transporta mai mulți miei cumpărați în cursul dimineții. Animalele au scăpat fără probleme din acest accident.

Conform martorilor, căruța circula pe acostament, dar la un moment dat a intrat prea mult pe drum și a fost lovită de autoturismul care mergea spre Huedin.

Un sofer a lovit o caruta cu miei ce urmau sa devina Drob Reviewed by on . Un șofer care circula de la Florești spre Huedin a lovit o căruță, care trasporta miei. ”Un conducător auto de 43 de ani care circula de la Florești spre Huedin Un șofer care circula de la Florești spre Huedin a lovit o căruță, care trasporta miei. ”Un conducător auto de 43 de ani care circula de la Florești spre Huedin Rating:
scroll to top