Friday , 18 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » Una dintre cele mai mari intalniri de motociclisti din Romania are loc in acest weekend la Cluj

Una dintre cele mai mari intalniri de motociclisti din Romania are loc in acest weekend la Cluj

May 27, 2016 9:24 am by: A+ / A-

În ultimul week-end al lunii mai (27, 28, 29 mai) are loc întrunirea moto de la Cluj, una dintre cele mai mari și mai așteptate adunări ale motocicliștilor din România și nu numai scrie Monitorul de Cluj.

intalnire moto clujEvenimentul Bike Fest ajuns la a 19-a editie este organizat de Transilvania Bikers MC 1990 în Gilău.

Sâmbătă, orașul va fi parcurs de o impresionantă paradă moto, care va porni din campingul Eldorado, la amiază, și va parcurge traseul:

Gilau, Manastur, Zorilor ( Observatorului ), Calea Turzii, Catedrala Ortodoxa, Bulevardul 21 Decembrie 1989, Manastur, Floresti, Gilau ( Camping Eldorado ). La ntoarcerea de pe traseu, încep concursurile clasice de îndemânare, gustate pe deplin de spectatori.

Ca de obicei, concursul de motociclete atrage privirile admirative ale participanților, care au șansa să studieze îndeaproape adevărate bijuterii pe două roți.

Una dintre cele mai mari intalniri de motociclisti din Romania are loc in acest weekend la Cluj Reviewed by on . În ultimul week-end al lunii mai (27, 28, 29 mai) are loc întrunirea moto de la Cluj, una dintre cele mai mari și mai așteptate adunări ale motocicliștilor din În ultimul week-end al lunii mai (27, 28, 29 mai) are loc întrunirea moto de la Cluj, una dintre cele mai mari și mai așteptate adunări ale motocicliștilor din Rating: 0
scroll to top