Thursday , 15 November 2018

Home » Evenimente » Unde puteţi schia în weekend

Unde puteţi schia în weekend

snowboardIubitorii de schi se pot bucura în continuare de zăpadă. În acest weekend, pârtiile Buscat și Băişoara sunt deschise şi îi aşteaptă pe schiori.

La munte încă se schiază, așa că clujenii se pot bucura de sporturile de iarnă. La Băișoara sunt 25 de centimetri de zăpadă, iar la Buscat, stațiune aflată la 60 de kilometri de Cluj-Napoca, pe Pârtia Albastră, care are 1.300 de metri, zăpada măsoară 40 de centimetri.

Pârtia Roșie și Pârtia Neagră ar putea fi și ele deschise la sfârșit de săptămână. Tot în acest weekend, administratorii vor să deschidă la Buscat cel mai mare complex Snowpark din Transilvania. Stațiunea dispune de parcare, telescaun și centre de închirie. Luni, cu ocazia vacanței copiilor, schiorii vor beneficia și de reduceri.

În acest weekend se nunță ninsori, dar sunt pregătite și tunurile de zăpadă artificială.

sursă: CityNews

Unde puteţi schia în weekend Reviewed by on . Iubitorii de schi se pot bucura în continuare de zăpadă. În acest weekend, pârtiile Buscat și Băişoara sunt deschise şi îi aşteaptă pe schiori. La munte încă se Iubitorii de schi se pot bucura în continuare de zăpadă. În acest weekend, pârtiile Buscat și Băişoara sunt deschise şi îi aşteaptă pe schiori. La munte încă se Rating:
scroll to top