Univers T, primul hotel din Cluj dotat cu statie de incarcare a autovehiculelor electrice

Hotelul Univers T din Cluj-Napoca a inaugurat prima statie de incarcare pentru autovehiculele electrice.

La  acest eveniment de inaugurare au participat conducerea hotelului Univers T si reprezentanti ai Consiliului Judetean Cluj si ai companiei Auto Transilvania, care au prezentat doua modele de masini electrice marca BMW i8 si i3.

Deocamdata acesta statie de incarcare a masinilor electrice si hibrid este destinata doar clientilor hotelului, insa pe viitor conducerea hoteliera doreste sa exstinda acest serviciu sa fie disponibil pentru toti posesorii care detin o masina electrica.

In prezent mai exista alte trei statii de incarcare pentru masini electrice in Cluj-Napoca, una din ele este amplasata in incinta unei firme de birouri iar celelalte doua se afla in parcarile unor supermarketuri.

Iniţiativa conducerii Univers „T” de a amplasa o astfel de staţie de încărcare a maşinilor electrice în parcarea proprie a hoteluluivine în contextul unei lipse acute pe piaţa clujeană a unor asemenea facilităţi de încărcare a autovehiculelor de tip hibrid sau electric, concomitent cu o creştere a cererilor pentru folosirea acestui gen de dispozitive.

Prin implementarea acestui proiect, Univers „T” şi-a propus să vină, în principal, în sprijinul clienţilor proprii, atât a celor care se vor caza în hotel cât şi a celor care vor vizita restaurantul sau terasa acestuia, oferindu-le oportunitatea de a beneficia, în mod gratuit, de avantajele acestui serviciu ultramodern.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.