Wednesday , 12 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » Universitatea Cluj spre faliment!

Universitatea Cluj spre faliment!

Inceputul anului 2016 vine destul de negru pentru Universitatea Cluj. Dupa ce Florian Walter a abandonat clubul, se pare ca situatia echipei este din ce in ce mai incerta, iar lotului a devenit din ce in ce mai subtire si mai slab pregatit. In ceea ce priveste situatia financiara se pare ca si aici lucrurile stau din ce in ce mai prost, jucatorii actuali fiind neplatiti de cateva luni bune.

cluj-arena-u-cluj

Dupa retrogradare in Liga a 2-a, venita pe fondul salariilor neplatite si restul de probleme pe care clubul le-a adunat, echipa Universitatea Cluj a trebuit practic sa se reorganizeze si astfel sa aduca la echipa noi jucatori gata de lupta de la echipa de tineret a clubului. Din pacate planul de a reinventa Universitatea Cluj nu a decurs tocmai favorabil deoarece la finalul anului 2015, U Cluj se afla doar pe locul 9, din Liga a 2-a cu 26 de puncte, la egalitate cu formatiile din Satu Mare si Soimii Pancota.

Falimentul

Florian Walter, fostul patron al celor Universitatea Cluj si Petrolul Ploiesti, acuzat in 2015 de un prejudiciu adus la bugetul de stat de 4,5 milioane de euro impreuna cu alte infractiuni comise in numele unor societati comerciale, a fost dat in urmarire internationala de catre Tribunalul Prahova. Intre timp se pare ca fostul patron a fugit din tara, lasand in urma toate afacerile conduse de el, inclusiv clubul de fotbal Universitatea Cluj.

Astfel Florian Walter a decis sa nu mai revina niciodata in Romania, asta dupa ce autoritatile Emiratelelor Arabe Unite i-au acorde rezidenta definitiva.

Din pacate si in ziua de astazi, la fel ca si in urma cu cativa ani, nici un investitor nu se incumeta sa preaia aceasta echipa de traditie a Clujului si astfel falimentul este tot mai aproape de adevar.

Singura obitiune prin care clubul de fotbal Universitatea Cluj se mai poate salva, ar fi ca Primaria Cluj Napoca sa achizitioneze actiunile iar mai apoi sa isi concentreze atentia asupra acestuia; lucru care in momentul de fata nu se afla in planurile edililor nostrii.

Universitatea Cluj spre faliment! Reviewed by on . Inceputul anului 2016 vine destul de negru pentru Universitatea Cluj. Dupa ce Florian Walter a abandonat clubul, se pare ca situatia echipei este din ce in ce m Inceputul anului 2016 vine destul de negru pentru Universitatea Cluj. Dupa ce Florian Walter a abandonat clubul, se pare ca situatia echipei este din ce in ce m Rating:
scroll to top