Wednesday , 16 January 2019

Home » Naţional » Vesti “bune” pentru fumatori ! Legea anti-fumat ar putea fi modificata in urmatoarea perioada

Vesti “bune” pentru fumatori ! Legea anti-fumat ar putea fi modificata in urmatoarea perioada

Veste-bomba pentru milioane de romani: fumatul la terase ar putea deveni legal din nou in luna mai. Peste doua saptamani se interzice fumatul in toate spatiile publice, inclusiv restaurante, cluburi sau terase. Dar guvernul vrea sa schimbe legea in privinta teraselor scrie bzc.

Foto news.com.au

Foto news.com.au

Actuala lege antifumat ce se va aplica din 16 martie interzice practicarea acestui viciu la terasele acoperite si delimitate de cel putin doi pereti. Astfel ca Guvernul, realizand absurdul situatiei, vrea sa modifice legea deja publicata in monitorul oficial, insa va face acest lucru abia in luna mai cand se vor aplica prevederile Uniunii Europene care interzic tigarile aromate.

Vesti “bune” pentru fumatori ! Legea anti-fumat ar putea fi modificata in urmatoarea perioada Reviewed by on . Veste-bomba pentru milioane de romani: fumatul la terase ar putea deveni legal din nou in luna mai. Peste doua saptamani se interzice fumatul in toate spatiile Veste-bomba pentru milioane de romani: fumatul la terase ar putea deveni legal din nou in luna mai. Peste doua saptamani se interzice fumatul in toate spatiile Rating:
scroll to top