Thursday , 15 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » Vesti bune pentru soferi: Mult asteptatul sens giratoriu de langa Iulius Mall a fost amenajat si dat in circulatie

Vesti bune pentru soferi: Mult asteptatul sens giratoriu de langa Iulius Mall a fost amenajat si dat in circulatie

June 9, 2016 8:03 am by: A+ / A-

O noua masura de sistematizare a circulatiei a fost luata de catre Primaria Clu-Napoca, prin amenajarea unui nou sens giratoriu in intersectia dintre Aleea Slanic si strada principala Alexandru Vaida Voevod de langa Iulius Mall.

22

“Sensul giratoriu de la Iulius Mall, insistent solicitat de catre cetateni, a fost dat in circulatie, ultimele detalii urmand a fi realizate pana in 14 iunie”, a anuntat Primaria.

Dupa cum se stie in intersectia de langa Iulius Mall Cluj s-au produs foarte multe accidente rutiere, iar soferii au cerut in repetate randuri rezolvarea situatiei prin amenajarea unui sens giratoriu. Astfel, in decursul zilei de ieri, 8 iunie, Primaria a amenajat si dat in circulatie un nou sens giratoriu in respectiva intersectie.

Sensul giratoriu de la Iulius Mall, este finalizat si va fi functional in integralitate pana ian data de 14 iunie , in sensul ca mai trebuie aplicate marcajele, facuta curatenia, realizate ultimele borduri. Multumesc tuturor celor care au facut posibila acest sens giratoriu si le doresc clujenilor sa il foloseasca sanatosi“, a declarat Primarul Emil Boc

De asemenea, sensul giratoriu de langa Auchan, din cartierul Iris, a fost redat in folosinta, acesta fiind de asemenea solicitat de catre cetateni.

Noi sensuri giratorii

Sensul giratoriu de la Auchan a fost reînființat, iar sensul giratoriu de la Iulius Mall a fost dat în circulație. În urma multiplelor solicitări formulate pe facebook și a mesajelor primite în diverse întâlniri și emisiuni, azi, împreună cu Poliția și Serviciul circulație din Primărie, am reînființat sensul giratoriu de la Auchan, cu realizarea marcajelor și indicatoarelor specifice.De asemenea, sensul giratoriu de la Iulius Mall, insistent solicitat de către cetățeni, a fost dat în circulație, ultimele detalii urmând a fi realizate până în 14 iunie.Vă mulțumesc tuturor pentru recomandări și pentru sprijin!

Posted by Emil Boc on 8 Iunie 2016

Vesti bune pentru soferi: Mult asteptatul sens giratoriu de langa Iulius Mall a fost amenajat si dat in circulatie Reviewed by on . O noua masura de sistematizare a circulatiei a fost luata de catre Primaria Clu-Napoca, prin amenajarea unui nou sens giratoriu in intersectia dintre Aleea Slan O noua masura de sistematizare a circulatiei a fost luata de catre Primaria Clu-Napoca, prin amenajarea unui nou sens giratoriu in intersectia dintre Aleea Slan Rating: 0
scroll to top