Tuesday , 11 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » Vezi care este programul complet pentru noaptea de revelion din Piata Unirii

Vezi care este programul complet pentru noaptea de revelion din Piata Unirii

December 23, 2017 6:42 pm by: A+ / A-

Conform traditiei, si in acest an clujenii pot petrece Revelionul in Piața Unirii din centrul Orasului. Primăria organizeaza un concert, la care nu va lipsii sampania si alte surprize pregatite.

Programul ultimei zile a anului 2017 va aduce pe scena din Piața Unirii începând cu ora 22:00 îndrăgiți artiști români după cum urmează: 22.00 – Dj Project & Mira, 23.00 – trupa Hara; 00.00 – spectacol de lasere, lumini și artificii; 00.15 – trupa Ro-Mania.

”La cumpăna dintre ani, toți cei prezenți în Piața Unirii vor avea ocazia să închine câte un pahar de șampanie. Primăria va pune la dispoziția participanților peste 700 de sticle de șampanie. Ajunul Anului Nou va fi ultima seară în care cele 75 de căsuțe din cadrul Târgului de Crăciun Cluj-Napoca vor putea fi vizitate și în care clujenii mai au ocazia să-și cumpere produse de sezon, migdale și nuci glazurate, cozonaci, ceai sau vin fiert cu scorțișoară, produse tradiționale, produse hand-made și o gamă largă de produse gastronomice de sezon”, au declarat reprezentanții Biroului Mass-Media din cadrul Primăriei Cluj-Napoca.

Patinoarul din cadrul Târgului de Crăciun va fi gratuit pentru toți clujenii și deschis în intervalul orar: 10:00 -11:30; 12:00 – 13:30; 14:00 – 15:30; 22:00 – 23:30

Vezi care este programul complet pentru noaptea de revelion din Piata Unirii Reviewed by on . Conform traditiei, si in acest an clujenii pot petrece Revelionul in Piața Unirii din centrul Orasului. Primăria organizeaza un concert, la care nu va lipsii sa Conform traditiei, si in acest an clujenii pot petrece Revelionul in Piața Unirii din centrul Orasului. Primăria organizeaza un concert, la care nu va lipsii sa Rating: 0
scroll to top