Wednesday , 16 January 2019

Home » Internaţional » VIDEO AMATOR: La cateva momente dupa explozia de la aeroportul din Bruxelles

VIDEO AMATOR: La cateva momente dupa explozia de la aeroportul din Bruxelles

Două explozii au avut loc marţi dimineaţă pe aeroportul din Bruxelles, iar mai multe persoane ar fi rănite, relatează presa belgiană citată de Reuters.

bruxelles atentat teroristUPDATE: Pompierii belgieni au revizuit în scădere bilanţul atacurilor teroriste de pe aeroportul din Bruxelles la 11 morţi, relatează Belga.

Alte 10 persoane şi-au pierdut viaţa în patru explozii la metroul din Bruxelles.

UPDATE: Cel puţin 13 persoane au murit, iar alte 35 au fost rănite în exploziile de la Bruxelles, anunţă VRT citat de Reuters

UPDATE: Reacția Ministerului de Externe:

„Ca urmare a exploziilor înregistrate în cursul dimineţii de astăzi la aeroportul din Bruxelles, Ambasada României în Regatul Belgiei a întreprins în regim de urgenţă demersurile legale pe lângă autorităţile locale, inclusiv pe lângă autorităţile aeroportuare şi reprezentanţii biroului TAROM de la Bruxelles, în vederea obținerii unor informaţii suplimentare cu privire la circumstanțele producerii incidentului şi cetăţenia persoanelor afectate.

Ambasada României în Regatul Belgiei menţine contactul cu autorităţile locale şi este pregătită să acorde asistenţă consulară de specialitate în limita competenţelor legale”.

UPDATE: Înainte de producerea celor două explozii au fost trase focuri de armă și s-au auzit strigăte în arabă

UPDATE: Serviciile de securitate au descoperit mai multe bombe neexplodate pe aeroportul din Bruxelles, în timp ce agenţia Belga scrie că au fost trase mai multe focuri de armă şi că mai multe persoane au strigat în arabă înainte de deflagraţii.

UPDATE: Cel puţin 11 persoane au murit, iar alte 25 au fost rănite în cele două explozii care au avut loc pe aeroportul din Bruxelles, scrie Russia Today, care citează cotidiane belgiene, în timp ce agenţia Belga anunţă un mort şi mai mulţi răniţi.

Informaţia nu a fost confirmată deocamdată oficial.

UPDATE: Exploziile de la Bruxelles au avut loc la terminalul plecări al aeroportului din Bruxelles, iar cel puţin 10 persoane au fost rănite, scrie presa belgiană, care precizează că o parte din plafonul clădirii s-a prăbuşit.

Potrivit BBC, cel puţin una dintre deflagraţii a avut loc în apropiere de biroul de check-in al American Airlines, dar informaţia nu a fost confirmată.

Potrivit postului belgian RTBF, martori au spus că au văzut răniţi şi persoane inconştiente în terminal.

UPDATE: Traficul feroviar către aeroportul din Bruxelles a fost suspendat, după ce cel puţin două explozii puternice s-au produs în clădire, iar mai multe persoane au fost rănite, relatează presa belgiană.

VIDEO AMATOR: La cateva momente dupa explozia de la aeroportul din Bruxelles Reviewed by on . Două explozii au avut loc marţi dimineaţă pe aeroportul din Bruxelles, iar mai multe persoane ar fi rănite, relatează presa belgiană citată de Reuters. UPDATE: Două explozii au avut loc marţi dimineaţă pe aeroportul din Bruxelles, iar mai multe persoane ar fi rănite, relatează presa belgiană citată de Reuters. UPDATE: Rating:
scroll to top