Wednesday , 16 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » VIDEO: Cinematograful Dacia a fost redeschis publicului, după o investiţie de 4.9 milioane lei a Primăriei Cluj-Napoca

VIDEO: Cinematograful Dacia a fost redeschis publicului, după o investiţie de 4.9 milioane lei a Primăriei Cluj-Napoca

May 20, 2016 8:48 am by: A+ / A-

Cinematograful Dacia a obținut autorizația Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă necesară pentru securitatea și siguranța clujenilor. Astfel, ieri 19 mai, cinematograful a fost redeschis publicului, după o pauză de mai bine de 10 ani. Numeroase evenimente culturale și educaționale se vor desfășura în spațiile multifuncționale ale noului centru de cultură urbană.

Cinematograful dispune în prezent de o sală mare cu 205 fotolii, pregătită pentru proiecții de film, spectacole de teatru, concerte. Mai există o sala mică, multifuncțională, adaptată pentru aproape orice tip de eveniment, cu o capacitate pe scaune de 100 de locuri.

Cinematograful poate găzdui expoziții și coctailuri. La etaj este, de asemenea, o mică sală multifuncțională, care va putea fi folosită de clujeni pentru diverse activități: cursuri, seminarii, ședințe, întâlniri.

Clădierea a fost reabilitată de Primăria Cluj-Napoca, iar costurile investiției au fost de 3 milioane de lei, iar pentru dotările de top, incluzând un videoproiector de ultimă generație cu tehnologie 4k, s-au cheltuit 1,9 milioane de lei, astfel cheltuielile totale ajungând la 4.9 milioane de lei.

VIDEO: Cinematograful Dacia a fost redeschis publicului, după o investiţie de 4.9 milioane lei a Primăriei Cluj-Napoca Reviewed by on . Cinematograful Dacia a obținut autorizația Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă necesară pentru securitatea și siguranța clujenilor. Astfel, ieri 19 mai, Cinematograful Dacia a obținut autorizația Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă necesară pentru securitatea și siguranța clujenilor. Astfel, ieri 19 mai, Rating: 0
scroll to top