Tuesday , 20 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » VIDEO: Clujul, dat exemplu braşovenilor pentru atragerea investitorilor şi şomaj zero

VIDEO: Clujul, dat exemplu braşovenilor pentru atragerea investitorilor şi şomaj zero

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, le-a explicat braşovenilor cum trebuie să se implice administraţia locală în atragerea investitorilor în plan local şi cum se crează locuri de muncă.

basescu-pmp
Acesta nu a ratat ocazia să-l laude pe Emil Boc, primarul Clujului, care a reuşit să aducă şomajul la zero. El le-a recomandat candidaţilor la funcţia de primar din judeţul Braşov să aibă o campanie realistă şi cinstită, fără proiecte fanteziste!

„Pentru un partid tânăr, care participă pentru prima dată la alegeri, nu există locurile doi sau trei, există doar locul unu. Nu poţi să intri într-o luptă să îţi propui să ieşi pe locul al treilea. Mi bine nu participi. Nu este o ruşine să vrei să fii învingător şi să fii învins, ci să pleci la luptă cu convingerea că ai pierdut. Nimeni nu se aştepta ca în 2000 să câştig Primăria Capitalei, în lupta cu Oprescu, iar apoi să îl înving pe Năstase. Trebuie să ai mentalitate de învingător”, le-a recomandat Băsescu colegilor din PMP Braşov.

sursa: adevarul

VIDEO: Clujul, dat exemplu braşovenilor pentru atragerea investitorilor şi şomaj zero Reviewed by on . Preşedintele PMP, Traian Băsescu, le-a explicat braşovenilor cum trebuie să se implice administraţia locală în atragerea investitorilor în plan local şi cum se Preşedintele PMP, Traian Băsescu, le-a explicat braşovenilor cum trebuie să se implice administraţia locală în atragerea investitorilor în plan local şi cum se Rating:
scroll to top