Friday , 16 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » VIDEO Cum se vede de sus tronsonul Gilău-Nădăşelu din Austostrada A3 şi de ce nu vom putea circula pe el în acest an

VIDEO Cum se vede de sus tronsonul Gilău-Nădăşelu din Austostrada A3 şi de ce nu vom putea circula pe el în acest an

August 18, 2016 9:24 am by: A+ / A-

Asociaţia Pro Infrastructură anunţă pe Facebook că lucrările la tronsonul 3 Gilău-Nădăşelu al Autostrăzii A3 sunt aproape de final, dar că nu se va putea circula pe el. Lucrările la tronsonul 3A1 Gilău-Nădăşel din Autostrada A3 se apropie de finalizare, scriu cei de la Asociaţia Pro Infrastructură pe pagina lor de Facebook.

Vestea este una cât se poate de bună, însă tronsonul nu va putea fi folosit decât la sfârşitul anului viitor întrucât CNADNR nu a scos la licitaţie execuţia viaductului peste Someşul Mic, după 3 ani de la rezilierea contractului cu Bechtel. Tronsonul are 8,7 kilometri.  „Cu toate acestea, Asociaţia Pro Infrastructură consideră că nu vom putea circula pe acesta decât la sfârşitul anului 2017, în condiţiile in care CNADNR încă nu a scos la licitaţie finalizarea viaductului peste Someşul Mic, la mai bine de 3 ani de zile de la rezilierea contractului cu Bechtel. Situaţia este cu atât mai gravă întrucât cozile kilometrice formate pentru traversarea comunei Gilău pe DN1 au devenit o rutină!“, se mai arată în postarea Pro Infrastructura pe Facebook.

Pro Infrastructura este o asociaţie de drept privat, non-profit, care sustine şi promovează dezvoltarea infrastructurii ca factor cheie în cresterii sustenabilă a ţării. Aceasta monitorizează lucrările de infrastructură şi iau poziţie când se cere, potrivit site-ului acesteia.

VIDEO Cum se vede de sus tronsonul Gilău-Nădăşelu din Austostrada A3 şi de ce nu vom putea circula pe el în acest an Reviewed by on . Asociaţia Pro Infrastructură anunţă pe Facebook că lucrările la tronsonul 3 Gilău-Nădăşelu al Autostrăzii A3 sunt aproape de final, dar că nu se va putea circul Asociaţia Pro Infrastructură anunţă pe Facebook că lucrările la tronsonul 3 Gilău-Nădăşelu al Autostrăzii A3 sunt aproape de final, dar că nu se va putea circul Rating: 0
scroll to top