VIDEO: Doi turisti americani au criticat dur conditiile din Romania dupa o scurta vizita in Cluj-Napoca! „Scoateti-ma dracului din Romania!”

Un cuplu de turisti americani a criticat dur Romania pe internet, dupa o scurta trecere prin Cluj-Napoca. Cei doi turisti au fost profund dezamagiti de experienta in Romania luand peste picior mirosul din tren, viteza trenului si terminand cu lenjeria de pat, care spun ca este murdara. 

In Romania, totul e gresit

Filmarea incepe intr-o nota ironica. In drum spre gara din Deva, turistii intalnesc o persoana care, sustin ei, „Latra si miauna ca sa vanda ziare”.

Trecand rapid peste aceasta intamplare, dupa ce isi cumpara bilet, au dificultati in a gasi trenul corect. „Suntem intr-o misiune sa aflam unde este trenul nostru. Pentru ca, in Romania, semnele sunt intodeauna gresite, oamenii se insala intotdeauna, totul este intotdeauna gresit asa ca trebuie sa mergi pe aici si sa intrebi: <Asta e trenul? Asta e trenul? Asta e trenul?>, pentru ca banuiesc ca nu există nicio modalitate formala sa organizeze totul, nu este niciun sistem, nu sunt nici macar numere pe peroane”, sustine Harry.

In cele din urma, acestia reusesc sa gaseasca trenul potrivit si pornesc in calatorie. Dar problemele abia acum incep. Audrey este profund nemultumita de temperaturile ridicate din mijlocul de transport din comun si face o gluma despre romani cum ca ar fi intotdeauna intr-o sauna. Apoi, sotul ei se plange de viteza scazuta cu care merge trenul, iar in cele din urma, ceea ce i-a deranjat cel mai mult au fost mirosurile neplacute.

Problema cea mai mare insa, este cazarea. Audrey este profund dezamagita de cearsafurile murdare si pline de par lung si blond. Este dezamagita, pentru ca opiniile publicate pe internet de catre alti oameni care au stat la acea cazare indicau ca este un loc curat si luxuriant. Patul e murdar, podeaua e murdara si sunt gandaci peste tot in apartament, sustine ea. In plus, miroase urat. „Scoateti-ma, naibii, din Romania!”, este concluzia americancei, care apoi spune ca isi doreste sa se intoarca in Croatia, unde „totul era perfect”.

Trecand insa peste conditii, cei doi s-au simtit bine in inima Transilvaniei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.