Wednesday , 16 January 2019

Home » Altele » VIDEO: Femeie, bătută de un interlop într-un bar din statiunea montana Straja, sub ochii unui jandarm!

VIDEO: Femeie, bătută de un interlop într-un bar din statiunea montana Straja, sub ochii unui jandarm!

Scenele s-au petrecut sâmbătă într-un bar din staţiunea montană. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se vede cum tânăra angajată în cadrul Salvamont Lupeni vine să-i spună ceva interlopului Sorin Palesică, iar aceste o loveşte cu pumnul.

Femeia a leşinat în urma loviturilor primite şi a fost scoasă pe braţe din local. Câteva minute mai târziu, un angajat al barului a primit acelaşi tratament. Victima se află în prezent în stare de şoc, după bătaia încasată. Potrivit jurnaliştilor de la Vocea Străzii, agresorul este un fost condamnat şi cunoscut în lumea interlopă din Valea Jiului. Poliţia a declanşat o anchetă în acest caz.

În momentul în care femeia a fost lovită cu pumnul, la masa agresorului se afla şi un subofiţer din cadrul jandarmeriei, însă acesta nu a intervenit pentru aplanarea conflictului.

“Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Hunedoara s-a autosesizat şi a dispus constituirea unei comisii pentru efectuarea verificărilor cu privire la comportamentul unui subofiţer din cadrul unităţii, aflat în club, în timpul liber, în momentul comiterii agresiunii. În acest caz, în funcţie de rezultatele verificărilor, urmează să fie dispuse măsurile legale faţă de subofiţerul care nu a avut un comportament corespunzător calitaţii de jandarm”, a informat Inspectoratul de Jandarmi Hunedoara.

sursa: Realitatea

https://www.facebook.com/1520185121565990/videos/1685068518410982/

VIDEO: Femeie, bătută de un interlop într-un bar din statiunea montana Straja, sub ochii unui jandarm! Reviewed by on . Scenele s-au petrecut sâmbătă într-un bar din staţiunea montană. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se vede cum tânăra angajată în cadrul Salva Scenele s-au petrecut sâmbătă într-un bar din staţiunea montană. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se vede cum tânăra angajată în cadrul Salva Rating:
scroll to top