Wednesday , 12 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » VIDEO: Groapa de gunoi a Clujului, în presa internaţională! Reporterii SkyNews revoltaţi: “Cum îi vor trata românii pe refugiaţi, când se poartă aşa cu săracii?”

VIDEO: Groapa de gunoi a Clujului, în presa internaţională! Reporterii SkyNews revoltaţi: “Cum îi vor trata românii pe refugiaţi, când se poartă aşa cu săracii?”

Reporterii Sky News, unul dintre cele mai urmarite posturi de stiri din lume, au coborat in groapa de gunoi de langa Cluj-Napoca, orasul care vrea sa devina Capitala Culturala Europeana in 2021. Guvernul roman este acuzat de faptul ca risca vietile a mii de oameni fortandu-i sa traiasca si sa lucreze intr-o groapa de gunoi.
coverSky News a reusit sa coboare in  groapa de la marginea Clujului , unde bărbați, femei și copii traiesc in condiții mizere pentru a face fata vietii.

Ca furnicile, oamenii cauta prin gunoaie dupa orice ar putea avea valoare. Se intampla in Europa si acestia nu sunt refugiati, ci sunt saracii Romaniei.” Astfel prezinta Sky News, intr-un reportaj exclusiv, vietile celor care traiesc si muncesc la Pata Rat, uriasul depozit de gunoaie de langa Cluj-Napoca, orasul ce isi propunea sa devina Capitala Europeana a Culturii peste 5 ani.

Reporterii afirma ca li s-a interzis sa filmeze inauntru, dar l-au convins pe unul dintre cei care lucreaza la groapa de gunoi sa intre cu o camera ascunsa. De asemenea, au realizat filmari aeriene spectaculoase deasupra gropii de la Pata Rat, cel mai probabil cu o drona.

 

 

Sursa: SkyNews

 

VIDEO: Groapa de gunoi a Clujului, în presa internaţională! Reporterii SkyNews revoltaţi: “Cum îi vor trata românii pe refugiaţi, când se poartă aşa cu săracii?” Reviewed by on . Reporterii Sky News, unul dintre cele mai urmarite posturi de stiri din lume, au coborat in groapa de gunoi de langa Cluj-Napoca, orasul care vrea sa devina Cap Reporterii Sky News, unul dintre cele mai urmarite posturi de stiri din lume, au coborat in groapa de gunoi de langa Cluj-Napoca, orasul care vrea sa devina Cap Rating:
scroll to top