Sunday , 18 November 2018

Home » Internaţional » VIDEO: HP lansează cel mai subțire laptop din lume

VIDEO: HP lansează cel mai subțire laptop din lume

HP Inc. a lansat în cadrul conferinței New York Times International Luxury, noul laptop premium HP Spectre, cel mai subțire laptop din lume.

hp-spectre-13.3_right-facing-paired-with-wireless-mouse-100654245-orig

HP a reimaginat fiecare element în timpul proiectării HP Spectre pentru a asigura cea mai bună experiență de utilizare integrată cu performanțe maxime. Laptopul are  o structură din fibră de carbon, care creează un profil subțire, uşor şi durabil, menținând greutatea totală a notebook-ului la doar 1,1kg. O baterie hibrid inovatoare împărțită în două bucăți subțiri oferă aceeaşi putere şi durată de până la 9 ore şi jumătate, ca o singură baterie, permițând însă în acelaşi timp crearea celui mai subțire laptop din lume. Display-ul full HD IPS edge-to-edge Corning Gorilla oferă o experiență de vizionare excelentă pentru editarea fotografiilor.

Potrivit marketingromania, laptopul include generația a 6-a de procesoare Intel Core  i5 şi i7(5), un SSD rapid şi cu stocare de până la 512GB (7) cu până la 8 GB de memorie pentru performanțe maxime. Integrarea sistemului de răcire hiperbaric Intel menține rece dispozitivul pe care rulează chiar şi cu procesoare puternice într-un pachet mic. Difuzoarele sunt Bang & Olufsen, iar trei conectori cu funcție completă USB tip CTM, dintre care doi susțin ThunderboltTM oferă cea mai rapidă conexiune din domeniu.

VIDEO: HP lansează cel mai subțire laptop din lume Reviewed by on . HP Inc. a lansat în cadrul conferinței New York Times International Luxury, noul laptop premium HP Spectre, cel mai subțire laptop din lume. HP a reimaginat fie HP Inc. a lansat în cadrul conferinței New York Times International Luxury, noul laptop premium HP Spectre, cel mai subțire laptop din lume. HP a reimaginat fie Rating:
scroll to top