Saturday , 19 January 2019

Home » Internaţional » VIDEO Londra: O femeie musulmana a injunghiat un tanar de 15 ani !

VIDEO Londra: O femeie musulmana a injunghiat un tanar de 15 ani !

LONDRA: In aceasta dimineata, un tanar in varsta de 15 ani a fost atacat cu un cutiti de bucatarie (20 cm) de catre o femeie musulmana. Se pare ca atacul s-a produs intr-un autobuz iar victima a reusit sa scape doar cu o taietura usoara pe abdomen. Camerele de filmat din autobuz au reusit sa surprinda scena cumplita, iar in acest moment politia cauta suspecta.

302F769B00000578-0-image-a-7_1452846942559Tanarul era insotit de bunica sa in momentul cand femeia l-a atacat si din fericire aceasta a reusit sa intervina asupra agresiunii, eliberandu-l pe nepotul ei din mainile femeii musulmane.

Bunica se pare ca a reusit sa ii smulga cutitul din mana femeii, moment in car aceasta a reusit sa fuga nevazuta prin multime.

Din fericire baiatul de 15 ani  suferit doar intepatura usoara de cutit in regiunea abdominala iar autoritatile confirma ca tanarul se afla in afara oricarui pericol.

In acest moment nu se cunosc motivele care au impins-o pe femeie sa actioneze atat de crunt intr-un mijloc de transport.

Politia a pus la dispozitia publicului imagini cu faptasa, pentru a fi identificata cat mai repede.

 

 

 

 

 

Sursa: dailymail.co.uk

 

 

VIDEO Londra: O femeie musulmana a injunghiat un tanar de 15 ani ! Reviewed by on . LONDRA: In aceasta dimineata, un tanar in varsta de 15 ani a fost atacat cu un cutiti de bucatarie (20 cm) de catre o femeie musulmana. Se pare ca atacul s-a pr LONDRA: In aceasta dimineata, un tanar in varsta de 15 ani a fost atacat cu un cutiti de bucatarie (20 cm) de catre o femeie musulmana. Se pare ca atacul s-a pr Rating:
scroll to top