Tuesday , 11 December 2018

Home » Internaţional » VIDEO: Masacru terorist de Ziua Franței. Cel puțin 80 de oameni au murit!

VIDEO: Masacru terorist de Ziua Franței. Cel puțin 80 de oameni au murit!

July 15, 2016 8:14 am by: A+ / A-

80 de persoane au murit şi 42 au fost rănite grav. Un camion a lovit în plin un grup de oameni care participau la o manifestaţie în Nisa. Reţeaua Stat Islamic este  principalul suspect.

Ziua Națională a Franței s-a încheiat tragic la Nisa. Un bărbat aflat la volanul unui camion a intrat cu acesta pe o distanță de doi kilometri în mulțimea de oameni care urmăreau în stradă focurile de artificii. Acesta a ieșit, apoi, din mașină și a tras în mulțime. Ministrul francez de Interne a confirmat, mai târziu, că atacatorul a fost ucis de către polițiști. Potrivit presei, ar fi vorba despre o persoană cu cetățenie tunisiană și franceză, în vârstă de 31 de ani, posibil locuitor al Nisei. Autoritățile vor acum să afle dacă avea sau nu complici.

Camionul care a intrat în oameni era plin cu arme și grenade, a declarat Christian Estrosi, președintele regiunii Provence-Alpes-Côte d’Azur, în care se află Nisa. El a mai precizat că acest atac este ”cea mai mare tragedie din istoria Nisei”.

https://www.youtube.com/watch?v=L3xRIfE7y9k

VIDEO: Masacru terorist de Ziua Franței. Cel puțin 80 de oameni au murit! Reviewed by on . 80 de persoane au murit şi 42 au fost rănite grav. Un camion a lovit în plin un grup de oameni care participau la o manifestaţie în Nisa. Reţeaua Stat Islamic e 80 de persoane au murit şi 42 au fost rănite grav. Un camion a lovit în plin un grup de oameni care participau la o manifestaţie în Nisa. Reţeaua Stat Islamic e Rating: 0
scroll to top