Thursday , 15 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » VIDEO: Minorii care au snopit in bataie un alt tanar, au fost retinuti de catre politie si acuzati de tentativa de omor

VIDEO: Minorii care au snopit in bataie un alt tanar, au fost retinuti de catre politie si acuzati de tentativa de omor

August 31, 2016 8:09 am by: A+ / A-

Secventele socante cu doi tineri care snopesc in bataie un alt baiat, intr-un cartier din Cluj Napoca, au revoltat internetul. Agresorii, in varsta de 17 ani, au fost retinuti si sunt acuzati de tentativa de omor.

Politia din Cluj-Napoca s-a autosesizat in acest caz dupa ce pe internet a aparut inregistrarea in care tanarul de 18 ani este snopit in bataie. Filmarea a fost distribuita de mii de oameni pe Facebook. Agresorii, ambii in varsta de 17 ani, au fost identificati si prinsi luni seara.

Cei doi agresori, in varsta de 17 ani, au fost audiati, marti, mai multe ore de catre un procuror de la Parchetul Tribunalului Cluj, care a decis schimbarea incadrarii juridice din loviri si alte violente in tentativa de omor.

Vezi articolul in care tanarul de 18 ani este lovit brutal de catre cei doi!

VIDEO: Minorii care au snopit in bataie un alt tanar, au fost retinuti de catre politie si acuzati de tentativa de omor Reviewed by on . Secventele socante cu doi tineri care snopesc in bataie un alt baiat, intr-un cartier din Cluj Napoca, au revoltat internetul. Agresorii, in varsta de 17 ani, a Secventele socante cu doi tineri care snopesc in bataie un alt baiat, intr-un cartier din Cluj Napoca, au revoltat internetul. Agresorii, in varsta de 17 ani, a Rating: 0
scroll to top