Wednesday , 16 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » VIDEO: Mircea Bravo demonstreaza inca o data nepasarea celor din jur fata de oamenii cu handicap!

VIDEO: Mircea Bravo demonstreaza inca o data nepasarea celor din jur fata de oamenii cu handicap!

Mai in gluma, mai in serios! Intr-un recent experiment video, postat de comediantul Mircea Bravo pe pagina sa de Facebook, arata cum o parte din soferii romani, profita de locurile libere de parcare destinate persoanelor cu handicap si le ocupa fara nici o retinere.

handicapu-1Scurtul experiment video realizat pe Bulevardul Eroilor, din Cluj-Napoca, demonstreaza in mod surprinzator nepasarea celor din jur fata de oamenii cu handicap. Mircea Bravo, dorind sa  descurajeze binecunoscutul fenoment al soferilor care parcheaza pe locurile special destinate persoanelor cu handicap, le bate obrazul acestora intr-un mod cat se poate de dramatic si amuzant, oferindu-le tuturor un “mic ajutor”, si anume un carucior destinat persoanelor cu deficiente, pe premisa “Daca mi-ai luat locul, ia-mi si handicapul!”

Marea majoritate a soferilor au fost rusinati in momentul cand acesta le-a atras atentia, urcandu-se mai apoi in autoturisme si plecand.

Spre final de video insa, o soferita a dat dovada de nepasarea tipica, total contrara cu mentalitatea europeana, lasandu-si masina parcata pe locul pentru handicapati, iar mai apoi vazandu-si linistita de treburi, ca si cum nimic iesit din comun nu s-ar fi intamplat.

Handicap de bun-simț

Posted by Mircea Bravo on 24 Februarie 2016

 

VIDEO: Mircea Bravo demonstreaza inca o data nepasarea celor din jur fata de oamenii cu handicap! Reviewed by on . Mai in gluma, mai in serios! Intr-un recent experiment video, postat de comediantul Mircea Bravo pe pagina sa de Facebook, arata cum o parte din soferii romani, Mai in gluma, mai in serios! Intr-un recent experiment video, postat de comediantul Mircea Bravo pe pagina sa de Facebook, arata cum o parte din soferii romani, Rating:
scroll to top