Tuesday , 20 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » VIDEO: Multa lume din Floreşti inca se crede la ŢARĂ !

VIDEO: Multa lume din Floreşti inca se crede la ŢARĂ !

Stiri Floresti, Cluj, cal, GunoaieImagini primite pe adresa redactiei [email protected]

In imagini se pot vedea cum pe strada Tineretului din Floresti vin porcii sa manance din mormanul de gunoaie de langa blocuri, asta ziua in amiaza mare, si mai spre seara apare si un cal alb, frumos, la o gustare.

Multa lume din Floresti inca are impresia ca sunt la tara, cresc porci pe care ii lasa liber, cum vezi in Cluj-Napoca o pisica sau un caine plimbanduse pe la tomberoanele din cartier, asa vezi in floresti porci si cai. Imaginile au fost surprinse pe strada Tineretului din comuna Floresti, nu doar porcii sau caii liberi pe strada sunt neregulile din imagine, ci si mormanul de gunoi care de mult nu mai are loc in tomberon si lumea il arunca pe jos.

Stapanii care isi lasa liber pe strada animalele, si aici vedeti ca nu ma refer la animale de companie, ar trebuii amendati penru a se invata minte.

Asteptam stirea dvs. pe adresa redactiei: [email protected]

VIDEO: Multa lume din Floreşti inca se crede la ŢARĂ ! Reviewed by on . Imagini primite pe adresa redactiei [email protected] In imagini se pot vedea cum pe strada Tineretului din Floresti vin porcii sa manance din mormanul de gu Imagini primite pe adresa redactiei [email protected] In imagini se pot vedea cum pe strada Tineretului din Floresti vin porcii sa manance din mormanul de gu Rating:
scroll to top