Wednesday , 12 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » VIDEO: O Modificare a semnelor de circulatie din Manastur lasa confuzi soferii care trec pe acolo pentru prima oara.

VIDEO: O Modificare a semnelor de circulatie din Manastur lasa confuzi soferii care trec pe acolo pentru prima oara.

Se pare ca recent, au fost modificate regulile de circulatie in sensul giratoriu de la podul Calvaria din Manastur, lucru pe care prea putin soferi il stiu.  Mai exact cei care coboara de pe strada Primaverii si trec pe sub podul de langa biserica Calvaria, vor trebui sa faca invers de cum ar fi normal intr-un sens giratoriu, adica vor trebui sa cedeze trecerea.

Modificarea semnelor de circulatie din acea zona, provoaca confuzii in randul soferilor, deoarece este destul de neinteles modul prin care administratorul de drum a ales sa schimbe regulile de circulatie in acea zona.

Asadar dupa cum se vede si in video de mai jos, soferii care se vor afla in sensul giratoriu vor trebui sa cedeze prioritatea celor care vin dinspre Calea Manastur si intra in sens, plus celor care coboara spre strada Plopilor. Aceasta modificare, invers de cum a fost pana in prezent a dus la crearea unui haos total.

2123444455

VIDEO: O Modificare a semnelor de circulatie din Manastur lasa confuzi soferii care trec pe acolo pentru prima oara. Reviewed by on . Se pare ca recent, au fost modificate regulile de circulatie in sensul giratoriu de la podul Calvaria din Manastur, lucru pe care prea putin soferi il stiu.  Ma Se pare ca recent, au fost modificate regulile de circulatie in sensul giratoriu de la podul Calvaria din Manastur, lucru pe care prea putin soferi il stiu.  Ma Rating:
scroll to top