Saturday , 19 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » VIDEO. Pista de biciclete: Un pericol pentru biciclisti

VIDEO. Pista de biciclete: Un pericol pentru biciclisti

Pe breteaua de legatura intre drumul european E60 si strada Bucium, pista de biciclete amenajata anul trecut de catre primarie, se dovedeste a fi una total inutila. Primaria a decis ca respectiva pista de biciclete sa fie alcatuita din doua sensuri de mers si astfel prima banda, care in mod normal era destinata traficului auto sa fie destinata doar biciclistilor. Se pare ca decizia de a delimita pista de restul drumului cu stalpisori, este in zadar, acestia fiind “acrosati” zilnic de catre soferi.

Cele doua sensuri de mers pentru biciclete sunt contrar logicii, deoarece la terminare, pista continua doar cu un singur sens de mers.

Largimea pistei care este nejustificat de mare, incurca tot mai mult soferii care urca inspre cartierul Manastur, multi dintre acestia nerespectand marcajul si delimitarea.

Unul dintre cititorii nostrii ne-a trimis si un video demonstrativ prin care se observa clar cum autovehiculul circula pe pista de biciclete, punand astfel in pericol siguranta biciclistilor

Mai jos puteti vedea video:

VIDEO. Pista de biciclete: Un pericol pentru biciclisti Reviewed by on . Pe breteaua de legatura intre drumul european E60 si strada Bucium, pista de biciclete amenajata anul trecut de catre primarie, se dovedeste a fi una total inut Pe breteaua de legatura intre drumul european E60 si strada Bucium, pista de biciclete amenajata anul trecut de catre primarie, se dovedeste a fi una total inut Rating:
scroll to top