Sunday , 18 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » VIDEO: Reactia unui blogger american in vizita la Salina Turda: “Am crezut ca sunt doar tuneluri aici, dar de fapt arata ca in filmele de Science Fiction”

VIDEO: Reactia unui blogger american in vizita la Salina Turda: “Am crezut ca sunt doar tuneluri aici, dar de fapt arata ca in filmele de Science Fiction”

Vizitata anual de sute de mii de turisti din tara si din afara tarii – Salina Turda, una dintre cele mai spectaculoase minuni ale Romaniei, un ansamblu de mine amenajate pentru a putea fi vizitate de turisti, fara un efort prea mare, a devenit  probabil cel mai important obiectiv turistic de la noi, dar si un important centru de tratament si recuperare. 

Asadar, Jeremy Albelda, un blogger american pasionat de calatorii, venit in excursie la Cluj se hotaraste la indrumarile celor de aici sa viziteze si Salina Turda. La inceput acesta spune ca nu a fost foarte incantat de idee dar mai apoi se declara profund impresionat de cele descoperite aici.

Intrat o data in Salina Turda, prima impresie a acestuia a  fost legata de  tunelul de acces de la intrarea in mina care spune el, are o latura asemanatoare filmelor cu James Bond.

Dupa cateva minute de mers, americanul incepe sa fie putin iritat de lungimea tunelului, simtindu-si mai apoi gatul destul de uscat de la sare, sperand totusi ca la capatul tunelului sa il astepte un pahar de apa.

Ajuns in mijlocul minei, impresia acestuia a inceput sa se schimbe treptat. Tipicul american nemultumit si neimpresionat s-a transformat acum intr-un “copil impresionat in vizita la Disney Land”, comparand Salina Turda cu scenele rupte din filmele de Science Fiction.

 

VIDEO: Reactia unui blogger american in vizita la Salina Turda: “Am crezut ca sunt doar tuneluri aici, dar de fapt arata ca in filmele de Science Fiction” Reviewed by on . Vizitata anual de sute de mii de turisti din tara si din afara tarii - Salina Turda, una dintre cele mai spectaculoase minuni ale Romaniei, un ansamblu de mine Vizitata anual de sute de mii de turisti din tara si din afara tarii - Salina Turda, una dintre cele mai spectaculoase minuni ale Romaniei, un ansamblu de mine Rating:
scroll to top