Video redevenit viral: 4 Copii transportaţi în portbagajul unei maşini cu număr de Cluj. Maşina face stânga pe linie continuă la 1-2 secunde sa fie loviţi de un tir care se afla în depăşire

O maşină cu număr de Cluj în portbagajul căreia sunt transportaţi patru copii virează la stânga pe linie continuă, fiind la câteva fracţiuni de secundă de a fi spulberată de un TIR aflat în depăşire. Filmuleţul a devenit viral pe pagina de Facebook „Poliţiştii au umor”.

Filmuleţul a fost postat pe YouTube în 2012 şi “reciclat” de pagina de facebook “Poliţiştii au umor” cu următorul mesaj: “Mai mulţi prieteni ne-au trimis acest clip în mesagerie. Acesta este unul dintre motivele pentru care nu avem nicio remuşcare când aplicăm sancţiuni unor astfel de conducători auto inconştienţi”.

Zeci de mesaje au curs pe pagina de Facebook:  “Inconstienta maxima, problema este ca foarte multe persoane au un astfel de comportament, din astfel de comportamente se nasc adevarate tragedii. Tragedia e ca foarte multi dintre noi prin metode asemanatoare, constienti sau nu, ne punem proprii copii in pericol (Ex: Cati dintre parinti isi tin copiii (pana in 12 ani/1,50 m) pe bancheta din spate cu centura pusa si pe un inaltator? Valabil si pentru o plimbare prin oras)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.