VIDEO:Adolescent din Cluj-Napoca batut cu salbaticie si calcat in picioare la propriu de doi tineri. De la ce a pornit totul si ce s-a intamplat cu cei doi agresori

Imaginile cu doi tineri care snopesc in bataie un alt baiat, au revoltat internetul. Victima s-a prezentat ieri la Politie pentru a depune o plangere impotriva celor doi batausi. 

Cei doi baieti care apar in filmare, il lovesc pe tanar cu bestialitate. Evenimentul a avut loc in urma cu o zi pe strada Fabricii de Zahar din cartierul clujean Marasti, langa tevile de incalzire de la calea ferata.

https://www.facebook.com/SckMoskeTheVrd/videos/961235327337967/

 

Baiatul, in varsta de 18 ani, recunoaste si ca – si el, si suspectii consumasera alcool inainte sa se incaiere.

Cand si-a revenit, acesta a mers la bunica lui si nu a suflat o vorba nimanui. Intre timp insa, imaginile surprinse in timpul conflictului au starnit indignare pe internet, iar mama tanarului a vazut si ea pe Facebook ce s-a intamplat si a anuntat politia.

Andreea Pora, mama baiatului agresat: “Sa fie trasi la raspundere pentru faptele lor. M-a sunat fratele meu sa adaug pe cineva pe Facebook sa vad filmuletul cum primeste Alex bataie.”

Luni dupa amiaza, femeia si-a dus fiul la spital. Baiatul a stat 5 ore la Unitatea de Primiri Urgente, unde a primit ingrijiri. Apoi, a povestit tot. Scandalul a pornit, spune el, din cauza unui incident cu fosta lui prietena.

61829877

In timp ce agresorii au fost incatusati, victima a iesit din spital si a povestit ca si-ar fi impins fosta prietena si asta ar fi declansat totul.

Alexandru Muresan, victima: Mult am stat, nu mai stiu cate ore
Reporter: Si ti-au luat tot?
Alexandru Muresan: Da si telefonul, ochelarii, banii. Am fost beti toti si ne-am luat la harta.”

Alexandru Muresan, victima: Am impins-o doar asa la fata.
Reporter: Si practic de la aia a pornit?
Alexandru Muresan, victima: Da. Mi-au scris pe Facebook, ca le pare rau, hai sa devenim iar prieteni, le-am zis ca ba nu se poate.

Unul dintre agresori ar fi tanarul din imaginea de mai jos. A urmat cursule Scolii Ion Agarbiceanu.

03dae646ad5846cdbe5efaab4d4f0b02

Al doilea agresor isi spune ”Luci” si a urmat cursurile Liceului Tehnologic “Aurel Vlaicu” Cluj-Napoca.

abb448a906b2f0b640e9364a6e2ba8e3

Sursa: ProTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.