Thursday , 15 November 2018

Home » Politică » Vladimir Mătușan, după regionala TSD Vest: Continuăm profesionalizarea TSD!

Vladimir Mătușan, după regionala TSD Vest: Continuăm profesionalizarea TSD!

DSC_0295Președintele TSD Cluj, avocatul Vladimir Mătușan a participat weekend-ul trecut la o întâlnire regională TSD Vest, la care au participat peste 150 de delegați din județele Arad, Caraș Severin, Timiș, Vâlcea, Olt, Dolj, Gorj, Mehedinți, Alba, Sibiu și Cluj.

„Întâlnirea a fost extrem de importantă pentru întărirea relațiilor între colegii din Transilvania. Am plecat din Petroșani încărcați cu energie pozitivă, ambițioși să întinerim în 2016, stânga și PSD-ul.

Veți avea parte de o surpriză plăcută la alegerile locale și vă asigurăm că pe listă vor fi mulți tineri, desigur, toți selectați în urma activității lor profesionale sau a notorietății pozitive de care se bucură în rândul comunității” a precizat Mătușan.

Social-democratul clujean a mai amintit și faptul că TSD trece printr-o perioadă de profesionalizare: „Continuăm profesionalizarea TSD iar propunerea mea a fost crearea unui forum juridic care să ofere expertiză administrativă și  electorală TSD și implicit PSD”.

Vladimir Mătușan, după regionala TSD Vest: Continuăm profesionalizarea TSD! Reviewed by on . Președintele TSD Cluj, avocatul Vladimir Mătușan a participat weekend-ul trecut la o întâlnire regională TSD Vest, la care au participat peste 150 de delegați d Președintele TSD Cluj, avocatul Vladimir Mătușan a participat weekend-ul trecut la o întâlnire regională TSD Vest, la care au participat peste 150 de delegați d Rating:
scroll to top