Wizz Air face angajări la Cluj! Afla ce condiţii trebuie să îndeplinească candidaţii

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, a anunţat o nouă sesiune de recrutări pentru bazele din Cluj şi Bucureşti. Recrutările fac parte din planul de dezvoltare pentru anul 2016.

Potrivit unui comunicat de presă remis Vocea Transilvaniei, candidații care doresc să se alăture echipei de însoțitori de zbor de la baza din Cluj se pot prezenta la interviu pe data de 22 februarie în incinta Grand Hotel Italia.

„Doritorii vor trebui să vină cu un CV în limba engleză, referințe și două poze (plan amplu și tip pașaport) și trebuie să fie pregătiți deoarece interviurile se pot desfășura pe parcursul mai multor ore”, se menţionează în comunicat.

Conform regulilor Wizz Air, pentru a putea deveni membri ai echipajelor, aplicanții trebuie să îndeplinească o serie de condiții: vârsta peste 18 ani, să dețină un pașaport valid, diplomă de bacalaureat, să fie fluenți în engleză atât în scris, cât și vorbit, să știe să înoate, să aibă experiență în relația cu clienții dar și să poată ajunge la aeroport în maximum o oră. Un plus vor avea cei care au abilități excelente de comunicare, cei care sunt flexibili pentru programul în schimburi și cei care se integrează și lucrează ușor într-o echipă.

Reprezentanţii Wizz Air nu au dat detalii privind contractele sau salariile care urmează să fie oferite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.