Wednesday , 16 January 2019

Home » Stiinta & IT » WowApp, aplicatia minune gen Whatsapp prin care poti face bani

WowApp, aplicatia minune gen Whatsapp prin care poti face bani

WOWAPPADVAti auzit de WoWApp? Aplicatia WoWApp este gen whatsapp doar ca aceasta aplicatie iti da tie, celui care o foloseste 70% din castiguri, poti alege sa donezi banii unor ONG-uri sau sa ii pastrezi. Aplicatia este gratuita dar trebuie sa te invite cineva pentru a putea incepe sa o folosesti. Pentru cei care doresc sa afle mai multe si vor sa isi instaleze aplicatia pot sa isi faca cont AICI, prin invitatie de la Razvan. WOW.L1.RO

“WowApp este o aplicatie gratuita de comunicare digitala care isi propune sa dea inapoi utilizatorilor sai valoarea materiala a timpului petrecut online. Sistemul revolutionar care sta la baza WowApp consta in distribuirea profitului sau venitului obtinut din utilizarea aplicatiei de catre membrii sai. Peste 70% din castigurile pe care WowApp le obtine din vanzarea spatiului publicitar sau din apelurile platite se intorc catre utilizatori. Acestia decid apoi ce vor face cu fondurile: le pot dona catre ONG-uri sau le pot transfera in propriul cont bancar.”

WowApp, aplicatia minune gen Whatsapp prin care poti face bani Reviewed by on . Ati auzit de WoWApp? Aplicatia WoWApp este gen whatsapp doar ca aceasta aplicatie iti da tie, celui care o foloseste 70% din castiguri, poti alege sa donezi ban Ati auzit de WoWApp? Aplicatia WoWApp este gen whatsapp doar ca aceasta aplicatie iti da tie, celui care o foloseste 70% din castiguri, poti alege sa donezi ban Rating:
scroll to top