Saturday , 19 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » Yardi România angajează 100 de agenți servicii clienți și analiști web

Yardi România angajează 100 de agenți servicii clienți și analiști web

September 28, 2016 8:48 pm by: A+ / A-

Cluj-Napoca, 26 Septembrie 2016 – Yardi România, subsidiara locală a liderului global în furnizarea de soluții software dedicate pieței imobiliare, anunţă lansarea unei ample campanii de recrutare care are ca obiectiv angajarea a 100 de agenți servicii clienți și analiști web în următoarea perioadă.

yardi-clujmediaUn agent servicii clienți din cadrul Yardi România oferă asistență prin telefon clienților portalurilor imobiliare deținute de companie, mai precis rezidenților și potențialilor rezidenți care locuiesc în comunități de apartamente din SUA. Acesta furnizează informații detaliate cu privire la procesul de închiriere a unui imobil și asistă rezidenții care notifică probleme ce țin de domeniul locativ. Departamentul de servicii clienți din Cluj numără momentan 180 de persoane.

Principalele responsabilități ale analiștilor web sunt: cercetarea, precum și analiza și colectarea informațiilor despre apartamente și proprietăți comerciale, rezidențiale și industriale din SUA (istoric vânzări, ipoteci, împrumuturi). Noii membri ai echipei se vor alătura unui departament de analiști web alcătuit în prezent din 260 persoane.

“Căutăm oameni devotați, care dispun de cunoștințe excelente de limba engleză, spirit analitic și atenție sporită la detalii. Încurajăm să aplice atât persoanele cu experiență, cât și studenții sau proaspeții absolvenți. Până la finalul anului ne propunem să depășim pragul de 850 de angajați în Cluj.” – declară Bianca Geomolean directorul Departamentului Resurse Umane.

Pe lângă un salariu competitiv, compania oferă angajaților asigurări medicale și de viață private, programe de training, decontarea a 50% din costul abonamentului de parcare si a abonamentelor de transport public, reduceri la restaurante si săli de fitness, respectiv condiții de muncă excelente într-un mediu multinațional stabil.

Dincolo de cresterea celor două departamente, Yardi România mai recrutează programatori, consultanți, specialiști în marketing. Yardi România va organiza în următoarele săptămâni evenimente de recrutare ce vor avea loc la sediul din incinta clădirii de birouri The Office Cluj-Napoca. Persoanele interesate de aceste posturi pot aplica prin intermediul site-ului careers.yardiromania.ro sau isi pot trimite CV-ul la adresa [email protected]

Yardi România angajează 100 de agenți servicii clienți și analiști web Reviewed by on . Cluj-Napoca, 26 Septembrie 2016 - Yardi România, subsidiara locală a liderului global în furnizarea de soluții software dedicate pieței imobiliare, anunţă lansa Cluj-Napoca, 26 Septembrie 2016 - Yardi România, subsidiara locală a liderului global în furnizarea de soluții software dedicate pieței imobiliare, anunţă lansa Rating: 0
scroll to top