Saturday , 19 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » Zece strazi din Cluj care vor fi reabilitate din toamna.

Zece strazi din Cluj care vor fi reabilitate din toamna.

drum in lucruZece străzi din municipiul Cluj-Napoca urmează să intre în reparații și reabilitare, cel mai devreme începând din toamnă, asta după ce indicatorii tehnico-economici vor fi aprobați în următoarea ședință a Consiliului Local (CL).

Anunțul a fost făcut miercuri de primarul Emil Boc, care a subliniat în cadrul unei conferințe de presă că prima care va intra în reparații este strada Fericirii.

După aprobarea proiectului, în următoarea ședință a Consiliului Local (CL) ce va fi programată pentru luni, 28 aprilie, se va trece la procedurile de obținere a autorizației de construire, respectiv la corelarea lucrărilor cu cele efectuate de alte regii.

“Cel mai devreme vom începe lucrul în toamnă”, a comunicat primarul Emil Boc.

Cele zece străzi ce vor fi reabilitate și modernizate sunt:

-Fericirii,
-Cloșca,
-Fabricii de Zahăr,
-Cuza-Vodă,
-Colinei,
-Șesului,
-Gurghiu,
-Porumbului,
-Cioplea,
-Rodnei.

sursa stire: voceatransilvaniei.ro

Zece strazi din Cluj care vor fi reabilitate din toamna. Reviewed by on . Zece străzi din municipiul Cluj-Napoca urmează să intre în reparații și reabilitare, cel mai devreme începând din toamnă, asta după ce indicatorii tehnico-econo Zece străzi din municipiul Cluj-Napoca urmează să intre în reparații și reabilitare, cel mai devreme începând din toamnă, asta după ce indicatorii tehnico-econo Rating:
scroll to top