Sunday , 18 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » Zilele Facultății de Construcții 9-23 Mai 2016

Zilele Facultății de Construcții 9-23 Mai 2016

May 11, 2016 9:01 am by: A+ / A-

Evenimentul Zilele Facultății de Construcții – ZFC din cadrul Facultății de Construcții din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca organizat în perioada 9-23 mai 2016 se află la prima ediție în cadrul facultății.

Proiectul organizat de către Asociația Studenților Constructori din Universitatea Tehnică – ASCUT, are ca scop informarea și crearea unui mediu de socializare pentru studenții facultății și vor avea diverse direcții: științific, profesional, educațional, cultural, sportiv și multe altele.

Obiectivele evenimentului sunt: realizarea unor vizite tehnice în cadrul companiilor partenere; prezența și participarea unui număr mare de studenți la proiecte și prezentări; În cadrul Evenimentului Zilele Facultății de Construcții sunt înglobate o serie de alte evenimente: Sesiunea Națională de Comunicări Științifice Studențești, eveniment ajuns la cea de-a XV -a a Ediție, cu participare a studenților din toate centrele universitare, Building Succes, ProfSport, Constructorii au Talent, Pasta Bridge, iar toate acestea se vor încheia de Gala Construcții, ce are ca scop premierea și promovarea cadrelor didactice din facultate, a studenților merituoși și a companiilor partenere Facultății de Construcții.

Printre firmele partenere care vor fi prezente și susțin evenimentul se numără: Cemacon, Viarom și Soldec. Evenimentul este promovat de partenerii media: Omnipass, Suprem Advertising, Clujul de Buzunar, Ziarul Clujean, Cluj Life, I Like Cluj,Cluj Online, Cluj.com, OmniPass, ClujMedia, BunăDimineața Cluj.
Activitățile vor avea loc în incinta clădirilor Universității Tehnice (de pe str. Barițiu, nr.25 și în clădirea de pe str. Observatorului, nr.72-74).

Pentru mai multe informații accesați http://www.ascut.ro/zfc

Echipa ASCUT

Zilele Facultății de Construcții 9-23 Mai 2016 Reviewed by on . Evenimentul Zilele Facultății de Construcții - ZFC din cadrul Facultății de Construcții din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca organizat în perioada 9-23 mai Evenimentul Zilele Facultății de Construcții - ZFC din cadrul Facultății de Construcții din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca organizat în perioada 9-23 mai Rating: 0
scroll to top