Friday , 14 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » Ziua Internationala a Jazz-ului la Cluj

Ziua Internationala a Jazz-ului la Cluj

Ziua Internațională a Jazz-ului 2016, un concert aniversar de gală, va reuni pe scena de la Cluj într-un show unic, peste 60 de muzicieni, maeștrii ai improvizației în jazz.

ziua internationala a jazz-uluiProvocarea ediției a 5-a Jazz Day va fi prima parte a showului, dedicată celor 2 compozitori ai standardului de jazz „Take Five”, Paul Desmond şi Dave Brubeck. Pentru prima dată „Take Five” va fi pus în scenă cu influențe simfonice, tradiționale, folclorice naționale, lăutărești.

Pentru interpretarea îndrăznețului „Take Five”, pe scena Casei de Cultură vor urca Fanfara Transilvania, Gaio Big Band, condusă de dirijorul Ștefan Vannai, Swing Mob Quartet și Orchestra Concertino formată din muzicienii Orchestrei Naționale Române din Cluj-Napoca și ai Filarmonicii de Stat Transilvania, sub bagheta dirijoarei Mihaela Cesa-Goje.

Seara dedicată jazz-ului se încheie cu două super recitaluri energice și antrenante de jazz – funk – groove – soul – electronic, pregătite de oaspeți de peste hotare Michele Villari Quartet (IT) și Sir Waldo Weathers (USA).

Ziua Internationala a Jazz-ului la Cluj Reviewed by on . Ziua Internațională a Jazz-ului 2016, un concert aniversar de gală, va reuni pe scena de la Cluj într-un show unic, peste 60 de muzicieni, maeștrii ai improviza Ziua Internațională a Jazz-ului 2016, un concert aniversar de gală, va reuni pe scena de la Cluj într-un show unic, peste 60 de muzicieni, maeștrii ai improviza Rating:
scroll to top